Cerca al bloc

dimecres, 23 d’octubre del 2013

Milan 1-1 Barça

El Barça va sortir amb un bon resultat de Milà, van jugar: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Neymar i Alexis. Aquest és l'onze inicial que va plantejar el Barça. A la segona part van entrar Cesc en el lloc d'Alexis i Pedro en el lloc de Neymar. Neymar, no va brillar, malgrat tot, tampoc va desagrada. La possessió va ser clara pel conjunt del Tata Martino, però no va poder guanyar perquè davant tenia un Milan molt tancat al darrera.
El Milan va sortir amb: Amelia, Abate, Zapata, Mexés, Constant, De Jong, Monotolivo, Kaká, Muntari i Robinho. No va ser titular Mario Balotelli, però si que va sortir a la segona meitat substituint Robinho el minut 18 de la segona meitat (després que a l'hora del descans, aprofités per fer malabarismes al passadís), també va entrar Emanuelson el minut 25 de la segona meitat substituint a l'ex del Madrid, Kaká, i l'últim canvi el minut 34 del segon temps va entrar Poli substituint Birsa.

El primer gol el va marcar Robinho al minut 9 aprofitant un error de la defensa del Barça per passaar-la a Kaká i aquest tornan-li a la perfecció perquè rematés sol davant Valdés. El Barça va reaccionar el minut 23 quan, Iniesta, fa una bona passada a Messi que retalla 2 jugadors del Milan i marca davant Amelia.

Gols del Milan-Barça


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada