Cerca al bloc

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Regna el futbol!!!

El Barça va sortir vencedor del gran clàssic per 2-1, els gols van ser de Neymar i Alexis i per part del Madrid de Jesé. 
El Barça va sortir amb: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Neymar i Cesc. Han entrat Alexis en el lloc de Cesc al minut 70, Pedro en el lloc de Neymar al minut 84 i Song en el lloc d' Iniesta al minut 77. Els noms clau d'aquest clàssic no han estat ni Messi ni Cristiano, han estat Neymar i Alexis. A part dels jugadors Neymar, Bale, Illaramendi, Jesé i Diego López, també van debutar a les banquetes en el seu primer clàssic Gerardo Martino i Carlo Ancelotti. Aquest partit ha demostrat que malgrat la inexperiència de l'entrenador argentí a Europa, ha pogut guanyar a tot un veterà. 

El Madrid va sortir amb: Diego López, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Khedira, Ramos, Modric, Di María, Ronaldo i el galès Gareth Bale, que ha estat inactiu durant tot el matx. Han entrat Illaramendi per Ramos al minut 56, Jesé per Di María al minut 76 i Benzema per Bale al minut 61. Del Madrid, ha destacat bàsicament Jesé amb el seu gol. 

Han vist la targeta groga per part del Barça: Sergio Busquets al minut 7 i Adriano al minut 35.
I per part del R. Madrid: Sergio Ramos al minut 14, Bale al minut 45, Khedira al minut 59, Marcelo al minut 64 i Ronaldo al 80. 

A l'estadi, hi havia 98.761 espectadors, que han protagonitzat al mosaic del Tito.

Els gols han estat de Neymar al minut 19 després d'una gran passada amb jugada individual d'Iniesta, d'Alexis al minut 78 amb un autèntic golàs de baselina, i de Jesé que després d'una passada de Ronaldo, afusella davant Valdés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada