Cerca al bloc

dissabte, 2 de novembre del 2013

Castanyada al derbi

El Barça, sense tenir encert, va poder guanyar el derbi barceloní gràcies a un gol d'Alexis al minut 68, però amb una passada magnífica de Neymar, que la va tirar just per sota les cames de dos defensors espanyolistes i al segon pal, arribava Alexis que només va necessitar empènyer l'esfera. 

El Baça va sortir amb: Valdés, Montoya, Mascherano, Piqué, Alves, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis Neymar i Messi. El més destacat pel partit va ser el brasiler Neymar Jr, que en més d'una ocasió va destacar fent passades increïbles i driblatges magistrals. Els canvis per part del Barça van succeir tots després del gol barcelonista al minut 68.  Van entrar Pedro per Alexis al minut 82 i Fàbregas per Iniesta al minut 85. 

L'espanyol va sortir amb: Kiko Casilla, Raúl Rodríguez, Sidnei, Moreno, Fuentes, David López, Abraham, Víctor Sánchez, Torje, Thievy i Sergio Garcia. El més destacat del partit va ser el porter Casilla, que en més d'una ocasió va treure les castanyes del foc a l'Espanyol. Els canvis espanyolistes van succeir a la segona meitat i el primer en abandonar el terreny de joc va ser Thievy perquè es pogués dur a terme l'entrada de John Córdoba al minut 62, i l'últim canvi, va ser l'entrada de Manu Lanzarote (Lanza) per Abraham al minut 82. 

Les targetes van ser per Fuentes al minut 45, Víctor Sánchez al minut 66 i per a Manu Lanza al minu 89 per part de l'espanyol. I per part blaugrana la va veure Mascherano al minut 77.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada