Cerca al bloc

dijous, 23 de gener del 2014

ADÉU SANDRO. BENVINGUT BARTOMEU!

El president que més vots va rebre en unes eleccions presidencials del Barça, s'ha despedit amb aquestes paraules: "Bona nit a tothom" Ha fet una petita introducció de les eleccions que va guanyar. Repassa els trofeus que ha guanyat el club. Explica els èxits i els moments difícils d'ell mateix i de la seva família. Reconeix que ha rebut amenaces que l'han fet reflexionar. Torna a repetir que el fitxatge de Neymar és correcte. "Aquesta Junta Directiva, és un equip. No vull atacs injustos, i és per això que presento la meva dimissió. Josep Maria Bartomeu, serà president fins el 2016". "Ha estat un honor ser president d'aquest club". I ha acabat dient: "Gràcies a tot, visca el Barça i visca Catalunya!". Bartomeu, ha dit: "El meu primer missatge és que la Junta, continuarà fins el 2016".

Demà, roda de premsa del nou president del Futbol Club Barcelona fins el 2016, Josep Maria Bartomeu que ha dit que demà contestarà totes les preguntes que se li facin.

El presidente que más votos recibió en unas elecciones presidenciales del Barça, se ha despedido con estas palabras: "Buenas noches a todos" Ha hecho una pequeña introducción de las elecciones que ganó. Repasa los trofeos que ha ganado el club. Explica los éxitos y los momentos difíciles de sí mismo y de su familia. Reconoce que ha rebido amenazas que le han hecho reflexionar. Vuelve a repetir que el fichaje de Neymar es correcto. "Esta Junta Directiva, es un equipo. No quiero ataques injustos, y es por ello que presento mi dimisión. Josep Maria Bartomeu, será presidente hasta el 2016". "Ha sido un honor ser presidente de este club". Y ha acabado diciendo: "Gracias a todo, viva el Barça y visca Catalunya!" Bartomeu ha dicho: "Mi primer mensage es que la Junta, continuará hasta el 2016. 

Mañana, rueda de prensa del nuevo presidente del FC Barcelona hasta 2016, Josep Maria Bartomeu ha dicho que mañana contestará todas las preguntas que se le hagan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada