Cerca al bloc

dilluns, 3 de febrer del 2014

59 jornades de campió

El Barça, fins ahir, havia estat 59 jornades seguides a dalt de tot de la taula sense que cap altre equip de la Lliga BBVA, li passés per davant. Després de la derrota davant el València, l'equip del Cholo Simeone, es col·loca líder de la lliga, però a darrera hi té al Reial Madrid i el Barça empatats a punts i a 3 del líder.

El Barça, hasta ayer, había sido 59 jornadas seguidas arriba del todo de la tabls sin que ningún otro equipo de la Liga BBVA, le pasara por delante. Después de la derrota ante el Valencia, el equipo del Cholo Simeone, se coloca líder de la liga, pero detrás tiene el Real Madrid y el Barça empatados a puntos y a 3 del líder. 

9 comentaris:

  1. Estic molt agraïda a vostè perquè cada dia podem mirar les noves novetats del Barça, el vull animar a seguir endavant perquè fa una feina excel·lent. Els seus seguidors en deuen estar molt orgullosos de saber que hi ha un bloc tant currat ja que per tenir aquest bloc s'ha de tenir temps, professionalitat... Trobo que és un home que fa uns títols amb molt qualitat que quant vols veure les noves novetats només veien el Títol dius ostres mel vull llegir ja.
    Gràcies i l'animo a seguir treballant
    PD: Tots l'hauríem d'admirar.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt la constància i les ganes que tens d'anar actualitzant el bloc.
    T'animo a que intentis conservar aquest bloc com més temps millor i, que puguis anar informant "de la manera més imparcial que puguis" totes les notícies que genera Can Barça.

    ResponElimina
  3. Estic molt content amb aquest blog. M'agrada molt la manera d'explicar les notícies, i penso que està molt al dia. Sobretot, segueix així, ja que és una font d'informació bona quan TV3 decideix fer vaga. Moltes gràcies per la seva creació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vostè per seguir el bloc! Aquests comentaris fan que segueixi publicant!

      Elimina
  4. Witaj,
    Jak się masz? Myślę, że Twój blog jest bardzo ciekawy. Look 73 lat i mają 7 dzieci i 15 czyste ten blog nie ma wiadomości, że wiek, w celu użycia go jesteś młody

    ResponElimina
  5. Hi,

    my name's Lizzy and I always look for information in your blog. I'm very happy with it, because one of my favourite Spanish teams is FCB. I am from UK, but I don't like English football clubs as much as Spanish clubs, especially when talking about Barca.

    Lizzy

    ResponElimina