Cerca al bloc

dijous, 6 de febrer del 2014

Partit gris... Resultat clar

El Barça, va guanyar ahir 2-0 davant la Reial Societat en un partit en què el conjunt barcelonista, no es va posar per davant en el marcador fins el minut 44 després d'una jugada en un corner que xuta Xavi, rebota en un defensa, cau a peus de Pedro que xuta, el refús va a Busquets que defineix. El segon gol, arriba al minut 60 després que Zubikarai, empenyés la pilota dins la seva pròpia porteria en una jugada desafortunada. Pinto, va ser l'home resolutiu, després que en força jugades, deixés sense gol als davanters de l'equip basc.

El Barça, ja té un peu a la final de la Copa del Rei.

El Barça, ganó ayer 2-0 ante la Real Sociedad en un partido en el que el conjunto barcelonista, no se puso por delante en el marcador hasta el minuto 44 después de una jugada en un corner que chuta Xavi, rebota en un defensa, cae a los pies de Pedro que chuta, el rechazo va a Busquets y este define. El segundo gol, llega el minuto 60 después de que Zubikarai, empujara la pelota dentro de su propia portería en una jugada desafortunada. Pinto, fue el hombre resolutivo, después de que en fuerza jugadas, dejara sin gol a los delanteros del equipo vasco.

El Barça, ya tiene un pie a la final de la Copa del Rey.