Cerca al bloc

dilluns, 10 de febrer del 2014

Predestinats a dalt

El Barça, va guanyar al camp del Sevilla (1-4) gràcies a un gol amb l'esquena d'Alexis, en posició antireglamentària, dos gols del "D10S" Messi, que no marcava més d'un gol des de l'1 de setembre, i Cesc va posar la cirereta al pastís. Però el primer en avançar-se va ser el Sevilla gràcies a un xut que desvia lleugerament Marc Bartra i es marca en pròpia, però el gol el conten a l'autor del xut, Alberto Moreno. 

Gràcies a aquest partit, el Barça, torna el lideratge de la lliga després de "cedir-lo" a l'Atlètic que l'ha abandonat per la derrota contra l'Almeria (2-0). 

El Barça, ganó en el campo del Sevilla (1-4) gracias a un gol con la espalda de Alexis, en posición antirreglamentaria, dos goles del "D10S" Messi, que no marcaba más de un gol desde el 1 de septiembre, y Cesc puso la guinda al pastel. Pero el primero en adelantarse fue el Sevilla gracias a un disparo que desvía ligeramente Marc Bartra y se marca en propia, pero el gol lo cuentan al autor del disparo, Alberto Moreno. 

Gracias a este partido, el Barça, vuelve el liderazgo de la liga después de "cederlo" al Atlético que la ha abandonado por la derrota contra el Almería (2-0).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada